Digitalisatie in de verhuursector

Efficiëntie in de verhuursector

Onze oplossingen

Verhuursector

VerhuursectorWilt u altijd weten waar uw product zich bevindt? Met de track-and-trace systemen van Traxgo kan dit. De systemen verzamelen allerlei data die wordt opgeslagen. Die gegevens kunnen dan geanalyseerd worden waardoor u de workflow kan bevorderen.

Aan de hand van deze digitale systemen kan u de locatie van uw verhuurde producten bijhouden of gestolen/verdwenen producten opsporen. Deze gebruiksmogelijkheden zorgen er voor dat u uw planning makkelijker kan opstellen en opvolgen.

Indien er toch een foutje in uw administratie is geslopen, zorgen de systemen van Traxgo er voor dat u toch de correcte locatie van uw producten of voertuigen kan achterhalen.

Door de talrijke data die wordt verzameld krijgt u een mooi inzicht in de workflow van uw bedrijf. Daarnaast zal ook alle communicatie vlotter verlopen waardoor de efficiëntie alleen maar kan stijgen. Wilt u ook voor uw medewerkers inzetten op een verdere digitalisatie en de efficiëntie van uw bedrijf in de verhuursector verhogen? Aarzel dan niet ons te contacteren, samen met u zoeken we naar de beste oplossing.