Digitalisatie bij koerierdienst

Efficiëntie bij koerierdienst

Onze oplossingen

Koerierdienst

KoerierdienstAls koerierdienst is het heel voordelig om uw voertuigen real-time te kunnen volgen. Dit kan nu door de track-and-trace-systemen van Traxgo. Via deze software kan u ook een beter inzicht krijgen in de routes en het verbruik. Zo kunnen bijvoorbeeld kortere routes gestuurd worden naar de werknemer.

Door Traxgo kan al uw data worden opgeslagen en geanalyseerd. Adressen en routes kunnen eenvoudig worden aangeleverd en afspraken kunnen worden ingepland. Op die manier kan u tijd besparen en zorgt u voor een betere workflow.

De slimme technologie van Traxgo zorgt logischerwijs voor digitalisatie. Op die manier kunnen alle voertuigen gelokaliseerd worden, documenten verstuurd worden enzovoort. De communicatie gaat er op vooruit en dus ook de workflow.

Door een kleine aanpassing kan u dus gemakkelijk kosten en tijd besparen. Minder papierwerk, betere workflow, tijdwinst … Dit zijn maar enkele van de vele voordelen. Wilt u ook voor uw koerierdiensten inzetten op een verdere digitalisatie en de efficiëntie van uw bedrijf verhogen? Aarzel dan niet ons te contacteren, samen met u zoeken we naar de beste oplossing.