Digitalisatie bij vertegenwoordiger

Efficiëntie bij vertegenwoordiger

Onze oplossingen

Vertegenwoordiger

VertegenwoordigerAls vertegenwoordiger is het belangrijk om gemakkelijk aan tal van gegevens te kunnen. Via de systemen van Traxgo kunnen adressen en documenten snel en eenvoudig worden aangeleverd. Daarnaast zullen er ook minder fouten in de administratie sluipen.

Doordat alle data wordt opgeslagen, zal niet alleen de communicatie vlotter gaan, maar ook de planning. Alles wordt gemakkelijk ingepland en kan opgevolgd worden. Daardoor is er geen tijdverlies meer en zullen ook geen onnodige kosten meer optreden.

Door de track-and-trace-systemen van Traxgo kan u ook uw vertegenwoordigers real-time lokaliseren. Op die manier kan u onmiddellijk documenten of adressen aanleveren aan de best gepositioneerde vertegenwoordiger.

Door analyse van de data zal u inzicht krijgen in uw onderneming. Verder zal al het administratief gedoe veel minder worden. U wint dus heel wat tijd en de workflow zal beter worden. Wilt u ook voor uw vertegenwoordigers inzetten op een verdere digitalisatie en de efficiëntie van uw bedrijf verhogen? Aarzel dan niet ons te contacteren, samen met u zoeken we naar de beste oplossing.