Digitalisatie bij vertegenwoordiger

Efficiëntie bij uw vertegenwoordigers verhogen

Onze toepassingen

Vertegenwoordiger

Vertegenwoordiger: digitalisatie om de efficiëntie te verhogenAls vertegenwoordiger van een bedrijf is het belangrijk om gemakkelijk aan tal van gegevens te kunnen. Via de systemen van Traxgo kunnen adressen en documenten snel en eenvoudig worden aangeleverd. Daarnaast zullen er ook minder fouten in de administratie sluipen.

Doordat alle data gecentraliseerd wordt opgeslagen, zal niet alleen de communicatie vlotter gaan, maar ook de planning. Alles wordt gemakkelijk ingepland en kan zeer efficiënt opgevolgd worden. Daardoor is er geen tijdverlies meer en zullen ook geen onnodige kosten meer worden gemaakt.

Door de track-and-trace-systemen van Traxgo kan u als zaakvoerder of verantwoordelijke ook uw vertegenwoordigers real-time gaan lokaliseren. Op die manier kan u onmiddellijk documenten of adressen aanleveren aan de best gepositioneerde vertegenwoordiger, wat een vlotte communicatie ten goede komt.

Meer dan een auto traceersysteem

Door analyse van de data zal u een duidelijker inzicht krijgen in de bedrijfsprocessen van uw onderneming. Verder zal al het administratief gedoe veel minder worden. U wint dus heel wat tijd en de workflow zal nog een stuk beter worden. Wilt u ook voor uw vertegenwoordigers inzetten op een verdere digitalisatie en de efficiëntie van uw bedrijf verhogen? Aarzel dan niet ons te contacteren, samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Meer informatie? Contacteer ons

Ontdek ook onze traceer- en software oplossingen voor andere sectoren: