Havenuitrusting

Tracking en monitoring voor het optimaliseren van efficiëntie bij havenbedrijven

Onze toepassingen

Tracking voor havenbedrijven: reachstackers, havenkranen, portaalkranen, containers, e.a.Bedrijven actief in het havengebied beschikken vaak over een uitgebreide vloot van reachstackers (of containerstapelaars). Deze zware machines - bekende merken zijn o.a. Kalmar, Liebherr, Linde, …  - met een uitstekend hefvermogen beschikken over een telescopische arm waarmee containers op het terrein van de haven worden verplaatst en gestapeld.

Het spreekt voor zich dat de veiligheidsrisico’s tijdens dergelijke manoeuvres immens zijn. Traxgo ontwikkelde daarom een specifieke toepassing die het mogelijk maakt dat enkel operatoren met de juiste technische competenties de reachstackers kunnen bedienen. Voor havenbedrijven is de veiligheid van medewerkers immers een absolute prioriteit!

Activiteiten van reachstackers in kaart brengen

Bovendien biedt onze toepassing nog heel wat extra troeven. Zo is het voor de vlootbeheerder dankzij de geïntegreerde tracker mogelijk om de posities van de verschillende reachstackers op het terrein te visualiseren, op een kaart het gebied af te bakenen waarbinnen deze hun activiteiten kunnen uitvoeren, per machine de draaiuren en/of het aantal verplaatste containers op te volgen, de verschillende parameters m.b.t. het periodieke onderhoud te monitoren, enz. Dat alles zorgt ervoor dat havenbedrijven de efficiëntie van hun activiteiten gevoelig kunnen verhogen.

Uw voordelen

  • Verhogen veiligheid van uw medewerkers
  • Enkel opgeleid personeel kan de machines bedienen
  • Inzicht in het aantal verplaatste containers
  • Kostenbesparing door tijdige onderhoudsbeurten
  • Positiebepaling van de reachstackers
  • Afbakenen van hun werkingsgebied

Gratis demo of meer info? Contacteer ons

Daarnaast zijn onze tracking (en monitoring) toepassingen ook uitermate geschikt voor andere types van gespecialiseerde havenuitrusting, zoals havenkranen, portaalkranen en zeecontainers.

 

Ontdek ook alles over: