Uw partner voor track-and-trace in Frankrijk

Terug naar nieuws

Uw partner voor track-and-trace in FrankrijkIn het kader van onze groeistrategie blijven we onze actieradius in Europa gestaag verder uitbreiden. Nadat we eerder al in Nederland onze lokale verankering verzekerden schakelen we nu ook voor onze activiteiten in Frankrijk een versnelling hoger. Waar we in België met onze servicetechniekers dagelijks maar een relatief beperkte oppervlakte moeten afdekken, is ons buurland gezien zijn enorme uitgestrektheid een niet te onderschatten logistieke uitdaging, zeker voor het uitvoeren van installaties ter plaatse. Om er te kunnen blijven voldoen aan de stijgende vraag naar onze tracking toepassingen drong een solide oplossing zich op.

Montages ter plaatse in Frankrijk

Dankzij het nemen van enkele strategische beslissingen kunnen we ons nu beroepen op een sterk regionaal netwerk om zo ook in Frankrijk klanten lokaal van montages te voorzien, van Pas-de-Calais in het uiterste noorden tot Pyrénées-Orientales helemaal onderaan. Op die manier kunnen ook bedrijven bij onze zuiderburen zonder probleem gebruik maken van onze betrouwbare track-and-trace toepassingen. Het mag duidelijk zijn dat locatie niet langer een beperking vormt voor onze ambities ... Wordt vervolgd.

Gespecialiseerde track-and-trace partner

Bent u actief in Frankrijk en op zoek naar een geschikte partner voor track-and-trace toepassingen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we overlopen graag samen met u de mogelijkheden. Traxgo behoort tot de top van bedrijven actief in tracking & tracing en heeft doorheen de jaren heel wat relevante expertise opgebouwd. Als gespecialiseerde en ISO-gecertificeerde partner helpen wij met onze efficiënte track-and-trace toepassingen tal van bedrijven om door middel van optimalisatie van hun wagenparkbeheer om tijd én geld te besparen.

Meer informatie? Contacteer ons