Tracking

Track & trace oplossingen voor voertuigen, machines & materialen

Terug naar oplossingen

Tracking van voertuigen

In uw voertuig wordt een GPS Tracker geplaatst die op regelmatige basis belangrijke gegevens doorstuurt over het voertuig zoals locatie, snelheid,… via een GPRS/GSM-verbinding naar onze server. Op deze beveiligde server worden uw gegevens verwerkt. Als klant logt u in op ons 100% beveiligd online Traxgo-platform. U ziet de gegevens overzichtelijk op kaart en in rapporten. Zo kan u uw voertuigen te allen tijde volgen en beheren.

Meer info

Realtime tracking van machines

In uw machine wordt een Traxgo Track and Trace-systeem geplaatst. Dit stuurt op regelmatige basis de locatie en draaiuren door. Deze worden op hun beurt doorgestuurd naar het online Traxgo-platform waar u alles kan raadplegen. U ziet de gegevens overzichtelijk op kaart en in rapporten. Zo kan u uw machines te allen tijde volgen, beheren en stilleggen als u dat wenst.

Meer info

Track en trace van materialen

Met behulp van RFID-technologie ziet u in één oogopslag waar uw materialen zich bevinden, en dit 7d/7 en 24u/24. Het materiaal wordt uitgerust met een kleine tag. De tags staan in verbinding met een Traxgo Track and Trace-systeem, dat automatisch en onmiddellijk hun positie doorstuurt. Zo zet de RFID-tag uw materiaal op de kaart.

Meer info

 

Lees meer over onze verschillende track en trace software oplossingen:

INTERESSE? CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE