Tracking systemen

Track & Trace systemen voor voertuigen, machines en materialen

Terug naar oplossingen

Traxgo is gespecialiseerd in het leveren van track & trace systemen voor onderstaande toepassingen.

Tracking van voertuigen

Een tracking systeem voor voertuigen (auto's, vrachtwagens, ...).In uw voertuig wordt een GPS tracker geplaatst die op regelmatige basis belangrijke gegevens doorstuurt over het voertuig zoals locatie, snelheid,… via een GPRS/GSM-verbinding naar onze server. Op deze beveiligde server worden uw gegevens veilig verwerkt. Als klant logt u in op ons 100% beveiligd online Traxgo-platform. U ziet de gegevens overzichtelijk op een kaart en in rapporten. Zo kan u uw voertuigen te allen tijde volgen en beheren.

Oplossingen tracking voertuigen

Realtime tracking van machines

Tracking systeem voor machinesIn uw machine wordt een Traxgo track and trace-systeem geplaatst. Dit systeem stuurt op regelmatige basis de locatie en draaiuren door. Deze worden op hun beurt doorgestuurd naar het online Traxgo-platform waarop u alles kan raadplegen. U ziet de gegevens overzichtelijk op een kaart en in uitgebreide rapporten. Zo kan u uw machines te allen tijde volgen, beheren en stilleggen als u dat wenst.

Oplossingen tracking machines

Track en trace van materialen

Tracking systeem voor materialenMet behulp van RFID-technologie ziet u in één oogopslag waar uw materialen zich bevinden, en dit 7d/7 en 24u/24. Het materiaal wordt uitgerust met een kleine tag. Deze tags staan in verbinding met een Traxgo track and trace-systeem, dat automatisch en onmiddellijk hun positie doorstuurt. Vervolgens zet de RFID-tag uw materiaal automatisch op de kaart die u kan raadplegen via het online Traxgo-platform .

Oplossingen tracking materialen

Andere oplossingen

Lees meer over onze verschillende track en trace systemen-en software oplossingen:

INTERESSE? CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE