Werktijden

Houd uw uren bij!

Werktijden

Het bijhouden en controleren van gewerkte uren voor elk van uw medewerkers kan heel tijdrovend zijn. Met behulp van online urenregistratie kunt u uzelf heel wat werk besparen en de werkuren van uw medewerkers bijhouden aan de hand van handige software. De Track-and-Trace software van Traxgo zorgt ervoor dat u o.a. een overzicht hebt over de werkuren van uw werknemers en hun verlofplanning én de locatie van uw voertuigen. Zo verliest u geen tijd aan urenregistratie en kunt u die investeren in andere belangrijke kwesties.

Gebruik van een online tikklok

Om uw werknemers te laten inchecken kunt u gebruikmaken van onze online tikklok. Dat is een handige tool waarbij ze aan de hand van hun ID-badge makkelijk kunnen registeren bij het betreden van de werf. Die informatie wordt dan doorgestuurd naar het online Traxgo platform. Meer komt daar eigenlijk niet bij kijken.

De gewerkte uren worden in de online urenregistratie-app opgenomen. Wanneer de medewerker vergeet in- of uit te klokken kan de manager hier een melding van krijgen.

INTERESSE? CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE

Lees ook: