Beheer urenstaten

Werkuren bijhouden

Onze toepassingen

Beheer urenstaten

Beheer urenstaten - Werkuren bijhoudenDe definitie van urenstaten luidt: "formulieren waarop een werknemer zijn bestede uren per project kan aanduiden". Meestal vult men die urenstaat in week per week. Vroeger gebeurde dat allemaal manueel door de werknemer en dan voerde de dienst administratie die aansluitend in in een systeem. Gelukkig is dat omslachtig werk voortaan verleden tijd!

Dankzij de Track-and-Trace oplossing van Traxgo kunt u uw urenregistratie centraliseren en volledig automatisch bijhouden waardoor u heel wat stappen uit het oude systeem overslaat. Het systeem vult namelijk die uren automatisch in en verwerkt ze ook zelf. De urenstaten zijn dan ook gekoppeld aan andere systemen waardoor alles overzichtelijk bij te houden en op te vragen is.

Door het gebruik van het Track-and-Trace systeem om urenstaten bij te houden, kunt u snel inzicht verkrijgen in het aantal gewerkte uren, de gewerkte dagen en de locaties waar de werkuren van kracht waren. Zo hebt u ook een beter overzicht over uw personeelsplanning en het kostenplaatje.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Lees ook: