ERP oplossing op maat voor Ventmann

Terug naar nieuws

Traxgo voorziet een ERP oplossing op maat voor VentmannVentmann heeft zijn eigen unieke technologie ontwikkeld voor de productie van diffusers geïntegreerd in het interieur. De producten zijn gemaakt van een speciale mix die worden verrijkt met unieke eigenschappen. Ventmann ventilatieroosters zijn vernieuwend op verschillende vlakken, hebben geen frames en kunnen worden geverfd & gedecoreerd.

Traxgo beschikt over de nodige knowhow inzake business software en voorzag Ventmann van een geïntegreerde oplossing op maat. Het modulaire ERP-systeem dat door Traxgo werd opgezet groeit mee met het bedrijf en biedt heel wat voordelen: het verzamelen van gegevens, een doeltreffende manier van werken, een verbeterde communicatie, kostenbesparing, verbeterde klantenservice, ...

Als gespecialiseerde en ISO-gecertificeerde partner biedt Traxgo een uniek totaalpakket aan voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen, enerzijds met een platform om in real-time informatie te verzamelen, anderzijds door het aanbieden van bedrijfssoftware.

Voor het kiezen van een geschikte ERP oplossing gaat u best niet over één nacht ijs. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie, wij zullen u met plezier helpen. Met onze doorgedreven resultaatgerichte aanpak bedienen wij klanten in de meest uiteenlopende sectoren.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Ontdek ook alles over: