Een goedkope GPS tracker kopen, is dat wel een goed idee?

Een goedkope GPS tracker kopen, enkele aandachtspuntenIs de aankoop van een goedkope GPS tracker een goed idee? Net zoals bij alles geldt ook voor GPS trackers dat kwaliteit zijn prijs heeft en dat "goedkoop" in vele gevallen "duurkoop" wordt. De hoofdvraag die men zich kan stellen is: waarom is bepaalde track-and-trace hardware goedkoper dan een gelijkaardig alternatief? En dan kom je al gauw uit op volgende vragen. Is de kwaliteit van de gebruikte componenten dezelfde? Werkt het toestel 100% betrouwbaar? Is de kwaliteit van de GPS-communicatie voldoende? Wordt er een bepaalde garantie gegeven op de GPS tracker? Er zijn m.a.w. heel wat redenen aan te brengen waardoor bepaalde hardware minder duur zou kunnen zijn.

Alternatief voor goedkope GPS tracker

Wenst u zeker te zijn dat u een GPS tracker koopt waarmee u jaren gerust bent, dan is het misschien beter om toch iets verder te kijken dan het goedkope segment. U wil immers vermijden dat u vroeg of laat voor een onaangename verrassing komt te staan en de track-and-trace hardware er op een cruciaal moment de brui aan geeft. De slimme GPS trackers die wij leveren zijn technisch het neusje van de zalm en voldoen aan alle hedendaagse kwaliteitsnormen. U kan er dan ook op rekenen dat deze toestellen perfect doen wat ze moeten, en dat vele jaren lang.

Meer informatie? Contacteer ons

Uitstekende dienstverlening

Bovendien gaan wij prat op onze uitstekende service. Duikt er onverwacht toch ergens een probleem op met een track-and-trace toestel, dan staan onze gedreven medewerkers steeds klaar om u te helpen. Of u deze premium service ook krijgt na de aankoop van een goedkope GPS tracker weten wij niet, maar een ding is zeker: wij laten u nooit aan uw lot over. Met onze ruim 20 jaar ervaring in de track-and-trace sector beschikken wij over heel wat expertise ter zake, dewelke wij graag inzetten om voor u tot een oplossing te komen.

Ons aanbod beperkt zich niet enkel tot het opvolgen van auto's: ook voor machines en materialen (bvb. GPS tracking van containers) hebben wij heel wat mogelijkheden in ons gamma. Overtuigd van onze meerwaarde? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij bekijken graag samen met u welk toestel het meest geschikt is voor uw specifieke situatie. Of ontdek onze vele toepassingen rond tracking en monitoring.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Ontdek ook alles over: