LISAbadge

Identificatiemiddel voor mensen op de bouwwerf

LISAbadge

Voor wie is de LISAbadge?

De LISAbadge is voor iedereen die tewerkgesteld is in de bouw. Iedereen die betrokken is bij de activiteiten op de bouwplaats, ongeacht wat hun status of paritair comité is. Het gaat dus om zowel werknemers, bedienden en elektriciens, als zelfstandigen.

Wat is het voordeel van de LISAbadge?

De LISAbadge stelt u ertoe in staat om registraties uit te voeren en zo in orde te zijn met de verplichtingen aan de RSZ. Bij eventuele controles zult u dus boetes vermijden. De LISAbadge is compatibel met het Traxgo Track-and-Trace platform en vergemakkelijkt dus de tijdregistratie van uw werknemers.

De LISAbadge is ontworpen door aannemers en speelt zo in op de noden die bij het werk komen kijken. Ze stelt u in staat om op een efficiëntere manier uw administratie bij te houden.

De badge verschaft u toegang tot een beveiligd platform waarop u alle gegevens van geregistreerde gebruikers kunt raadplegen. De online omgeving biedt u relevante informatie over de werven die voor u van toepassing zijn.

Om een LISAbadge te laten opmaken, moet u voorafgaand een fabricatiecode aankopen. Met die code krijgt u toegang tot het platform en kunt u een adres opgeven waarnaar de badge kan worden opgestuurd.

INTERESSE? CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE

Lees ook: