Tracking wagenpark

Efficiënte traceeroplossingen voor uw wagens

Onze toepassingen

Tracking oplossingen voor uw wagenpark | wagenparkbeheer

Het installeren van tracking in uw wagenpark biedt heel wat voordelen. De real-time informatie over de posities van de wagens vormt een basis, maar daarnaast zijn nog heel wat andere zaken mogelijk die de efficiëntie van uw bedrijf kunnen verbeteren. Een trackingsysteem kan niet alleen worden geïnstalleerd in reguliere bedrijfswagens, maar ook in vrachtwagens kan track-en-trace een meerwaarde zijn. Op die manier kunnen diverse parameters worden opgevolgd. Denk bvb. aan het aantal gereden kilometers, de start- en stoptijden, de bandenspanning, ...

Wagenparkbeheer vereenvoudigen

Naast overzichtelijke weergave van de trackinginformatie van het wagenpark op de kaart kunnen ook diverse rapporten worden opgevraagd via ons platform. Dit laat u toe om uw bedrijfsprocessen op basis van deze informatie verder te optimaliseren. Omdat ons trackingsysteem online - zonder extra software - op elk moment kan worden geraadpleegd kan u snel ingrijpen wanneer u afwijkingen vaststelt tijdens het opvolgen van uw wagenpark. Wij beschikken over een eigen team van ontwikkelaars, indien nodig kunnen wij dan ook zonder probleem specifieke uitbreidingen op maat van uw bedrijf voorzien.

Gratis demo of meer info? Contacteer ons

Tracking als beveiliging voor uw wagenpark

Het spreekt voor zich dat ook naar diefstalbeveiliging van uw wagens een traceersysteem een grote meerwaarde kan bieden. Met behulp van onze oplossing zal geen enkele beweging van een wagen in uw vloot nog aan uw aandacht ontsnappen. Omdat de posities accuraat en real-time worden weergegeven heeft u te allen tijde zicht op het volledige wagenpark en kan u bij diefstal snel schakelen. Met behulp van onze track-en-trace oplossing werden al verschillende gestolen voertuigen succesvol gelokaliseerd én gerecupereerd.

Gratis demo of meer info? Contacteer ons

Of uw vloot nu bestaat uit twee, tien, of een veelvoud aan bedrijfswagens, het mag duidelijk zijn dat er heel veel mogelijkheden zijn met tracking, ongeacht de grootte van het wagenpark. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie, wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden inzake wagenparkbeheer (ook gekend als fleet management) voor uw bedrijf.