Software voor projectbeheer

Beheer uw projecten met de TraxOne bedrijfssoftware

Bedrijfssoftware TraxOne

Software voor projectbeheer - TraxOne bedrijfssoftware

Software voor projectbeheer

Bij projectbeheer is het altijd belangrijk om een overzicht te houden. Projecten geraken in de problemen wanneer het niet voor iedereen duidelijk is wie wat doet. Dit soort zaken moeten dan ook zo efficiënt mogelijk worden geregeld door professionele software.

Dat is waar TraxOne in excelleert. Op het gebied van projectbeheer zorgt deze software ervoor dat er duidelijkheid wordt gecreëerd. Grotendeels doordat alles op één centrale locatie wordt beheerd. In een enkele oogopslag heeft u een compleet zicht op de verschillende lopende en/of afgeronde taken, hun actuele status, de haalbaarheid van deadlines, of er al dan niet voldoende resources beschikbaar zijn, … Dit alles laat u toe om uw klant duidelijk en transparant te informeren.

Meer informatie? Contacteer ons

Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarin er ook externe medewerkers betrokken zijn bij een project. Of medewerkers die soms op kantoor zijn, maar verder ook vaak noodzakelijk op reis moeten. Het is dan niet meer dan logisch dat u als organisatie voor één overkoepelend systeem kiest. Een systeem waar iedereen overal vandaan toegang toe heeft. Dit is dan puur en alleen om duidelijkheid te scheppen. Om iedereen op één lijn te krijgen. En om alle processen zo gestroomlijnd als mogelijk te laten verlopen.

De innovatieve totaaloplossing TraxOne is dus zeer toegankelijk, overzichtelijk en voor iedereen te gebruiken. Als organisatie gaat u hier dan ook veel waarde uit halen.

Modulaire softwareoplossing om bedrijfsprocessen te optimaliserenVoordelen van TraxOne als software bij projectbeheer

Aangezien TraxOne hier op vele manieren in voorziet, kiezen steeds meer organisaties om van deze software gebruik te maken. In de meeste gevallen omdat uit een of meer van de volgende voordelen veel profijt wordt gehaald:

  • Betere samenwerking: Een goede samenwerking leidt altijd tot een beter resultaat. Dit geldt voor iedere organisatie, in welke branche dan ook. Met de software van TraxOne schept u meer duidelijkheid over een project. Verschillende medewerkers weten sneller waar ze aan toe zijn. Hierdoor voorkomt u miscommunicatie. Personen weten veel beter van elkaar wie waar mee bezig is. Alle informatie slaat TraxOne op één centrale locatie op.
  • Projectbeheer op maat: Daar komt nog bovenop dat er projectbeheer op maat mogelijk is. Zo kunnen wij aan al uw wensen of uitbreidingen voldoen.
  • Besparing van tijd en geld: Wanneer alles voor iedereen 100% duidelijk is, gaat er geen kostbare tijd verloren. De communicatie is maximaal efficiënt. Dat is het directe resultaat van goede toegankelijkheid van informatie. Wanneer iedereen heel duidelijk weet waar hij of zij aan toe is, dan is het projectbeheer een stuk makkelijker.

Meer informatie? Contacteer ons

Demo TraxOne projectbeheer software aanvragen

Bent u benieuwd of TraxOne ook het beheren van uw projecten een stuk soepeler kan laten verlopen? Door onze demo te testen heeft u binnen een mum van tijd een mooi overzicht van de verschillende functionaliteiten. Dit geeft u een duidelijke inschatting over de toegevoegde waarde van TraxOne voor uw bedrijf. Wacht daarom niet langer dan nodig is en vraag vandaag nog deze demo aan.

Vraag een vrijblijvende demo

Ontdek alle TraxOne oplossingen

Software voor relatiebeheer (CRM) Software voor verkoopbeheer Software voor aankoopbeheer
Facturatiesoftware Planningssoftware Software voor webshops en/of extranet
Software voor magazijnbeheer Software voor personeelsbeheer (HR) Fleet management software
Software voor projectbeheer