Software voor aankoopbeheer

Optimaliseer uw aankoopsprocessen met de TraxOne bedrijfssoftware

Bedrijfssoftware TraxOne

Software voor aankoopbeheer - TraxOne bedrijfssoftware

Software voor aankoopbeheer

Bij de aankoop van bedrijfsproducten of materialen is het vanzelfsprekend belangrijk dat u een duidelijk overzicht heeft van wat hier allemaal bij komt kijken. Denk aan hoeveelheden, kosten en waar het allemaal vandaan komt. U wilt inzicht in alles wat er wordt aangekocht en dus heeft u goede aankoopsoftware nodig!

Dan nog het liefst software dat er speciaal op gericht is om voor een totaaloplossing te zorgen. Wat je tegenwoordig namelijk vaak ziet, is dat aankoopsoftware zeer chaotisch of specialistisch is. Het is dan lastig om het aankoopbeheer te relateren aan de overige bedrijfsprocessen binnen de organisatie. Bijvoorbeeld met het oog op de communicatie richting onderdelen van het bedrijf die deze materialen of producten nodig gaan hebben.

Meer informatie? Contacteer ons

Bij het ontwikkelen van de TraxOne software als totaaloplossing hebben we er speciaal op gelet dat het aankoopbeheer zo volledig mogelijk te regelen is. Met als belangrijk tweede punt dat deze volledig geïntegreerd is met de overige bedrijfsprocessen. Dit bijvoorbeeld om de communicatie tussen medewerkers zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Het gecentraliseerd beheer van uw aankooporders, al dan niet automatisch gekoppeld aan uw stockniveaus, was nog nooit zo overzichtelijk. Vraag snel en eenvoudig offertes aan bij uw toeleveranciers, al dan niet gebaseerd op hun inkoopprijslijsten i.f.v. staffelkortingen.

Het resultaat is dat TraxOne op vele verschillende vlakken voordelen biedt wanneer het op  aankoopbeheer aankomt.

Modulaire softwareoplossing om bedrijfsprocessen te optimaliserenVoordelen TraxOne bij aankoopbeheer

De voordelen van TraxOne op het gebied van aankoopbeheer zijn veelzijdig:

  • Betalen wat u gebruikt: Dankzij TraxOne is het heel precies bij te houden wat u precies gebruikt. Door de verschillende monitorings- en rapportagesystemen weet u tot in detail welke aankopen er worden gedaan en wat er precies nodig is. Dit gaat hoe dan ook tot geldbesparing leiden. Betaal nooit voor meer dan dat u nodig hebt. Zorg er daarentegen voor dat u aan de hand van aankoopsoftware juist kosten bespaart.
  • Uw medewerkers efficiënter laten werken: Zoals al even kort aangegeven gaan medewerkers die zich met aankoopbeheer bemoeien veel profijt hebben van deze aankoopsoftware. Het zorgt ervoor dat ze veel tijd gaan besparen door het wegnemen van onduidelijkheden. Deze volledig gestroomlijnde software neemt veel taken voor uw medewerkers uit handen. Deze kunnen ze dan besteden aan belangrijke zaken omtrent de groei van uw organisatie. Iets wat zich zeker op de lange termijn gaat uitbetalen.
  • Mogelijkheid tot uitbreidingen op maat: Daarnaast heeft TraxOne een eigen team van ontwikkelaars die zorgen voor uitbreidingen op maat. Heeft u bijvoorbeeld specifieke wensen die op dit moment nog niet in TraxOne aanwezig zijn? Dan is ons team in staat om ook deze wens van u te realiseren.

Meer informatie? Contacteer ons

Demo aankoopbeheer software aanvragen

Benieuwd naar een praktijkervaring van TraxOne? Dan is dit het ideale moment om een demo aan te vragen. Met de demo maakt u kennis met alle functionaliteiten van TraxOne. Zo kunt u met eigen ogen aanschouwen wat de toegevoegde waarde van TraxOne voor uw organisatie gaat zijn!

Vraag een vrijblijvende demo

Ontdek alle TraxOne oplossingen

Software voor relatiebeheer (CRM) Software voor verkoopbeheer Software voor aankoopbeheer
Facturatiesoftware Planningssoftware Software voor webshops en/of extranet
Software voor magazijnbeheer Software voor personeelsbeheer (HR) Fleet management software
Software voor projectbeheer