Software webshops & extranet

Beheer uw webshop of extranet met de TraxOne bedrijfssoftware

Bedrijfssoftware TraxOne

Software voor webshops en/of extranet - TraxOne bedrijfssoftware

Software voor webshops en/of extranet

U heeft op vandaag nog geen website of voldoet uw huidige website niet meer aan de hedendaagse normen? Als eigenaar van een webshop of een compleet extranet systeem is er altijd behoefte aan de juiste software ter ondersteuning. Het is tegenwoordig namelijk van uiterst belang om bepaalde informatie en vormen van data zo goed mogelijk op te slaan en te verwerken binnen de organisatie. Bovendien is het belangrijk om de juiste mensen toegang te geven tot de juiste informatie.

Dankzij de website module van TraxOne kan u met beperkte technische kennis uw website uitbouwen en uw online visibiliteit verhogen. U publiceert eenvoudig bijkomende pagina's, nieuwsberichten, ... Ook een volledige productcatalogus, een online shop met betalingsmogelijkheden (e-commerce) of een beveiligd klantenportaal behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie? Contacteer ons

Bij een webshop of een systeem met extranet heeft uw organisatie ook bijna altijd te maken met zaken zoals facturatie, inzicht in informatie en communicatie over bedrijfsgerelateerde zaken. Dit zijn een voor een onderdelen van een organisatie die door middel van goede software gestroomlijnd kunnen worden.

Met TraxOne hebben we dan ook speciaal aandacht besteed aan deze onderdelen van de organisatie. Hierdoor is er nu een innovatieve totaaloplossing beschikbaar, waarin heel precies voor overzicht en inzicht met betrekking tot de juiste informatie wordt gezorgd. Uw extranet of webshop is daarmee in de juiste handen. Bedrijfsprocessen liepen nog nooit eerder zo soepel.

Modulaire softwareoplossing om bedrijfsprocessen te optimaliserenVoordelen TraxOne voor webshops en/of extranet

Er zijn een groot aantal voordelen die voor uw webshop of extranet van toepassing gaan zijn. Zoals gezegd is TraxOne namelijk een totaaloplossing. Het kijkt niet naar één specifiek gebied, maar levert de software voor uw gehele organisatie op één plaats. Dit brengt voordelen met zich mee als:

  • Optimale communicatie: Bij een webshop of met extranet zijn er altijd meerdere personen die van dezelfde informatie gebruik dienen te maken. Het wordt dan zeer onoverzichtelijk wanneer u alles iedere keer op een andere plaats moet terugvinden. Dit heeft een negatief effect op de communicatie. Er zitten kinken in de kabel. Met TraxOne worden deze stuk voor stuk weggenomen. Communicatie is snel, direct en logisch. Dit bespaart voor alle betrokken partijen een hoop tijd en moeite.
  • Mogelijkheid tot maatwerk: Aan elke webshop of extranet systeem zijn er natuurlijk altijd specifieke wensen. De ene organisatie wil de zaken net iets anders geregeld hebben dan de andere. Vandaar dat we bij TraxOne ook een team ter beschikking stellen om in deze wensen te voorzien. We doen graag aanpassingen op maat om ervoor te zorgen dat u voor de volle 100% tevreden bent met de software.
  • Tevredenheid van klanten en leveranciers: Het tevreden houden van zowel klanten als leveranciers heeft binnen iedere organisatie een topprioriteit. U geeft een duidelijk positief signaal wanneer u uw tijd ver vooruit bent met een systeem als TraxOne. Het verbetert het beeld dat klanten van uw organisatie hebben. Een positief punt met het oog op het zaken doen in de toekomst.

Meer informatie? Contacteer ons

Demo extranet software aanvragen

Enthousiast over de software van TraxOne? Vraag dan nu een demo aan. Zo krijgt u onmiddellijk een representatief beeld van deze software. Het is onze overtuiging dat u na deze testperiode tevreden zal zijn over het functioneren van TraxOne.

Vraag een vrijblijvende demo

Ontdek alle TraxOne oplossingen

Software voor relatiebeheer (CRM) Software voor verkoopbeheer Software voor aankoopbeheer
Facturatiesoftware Planningssoftware Software voor webshops en/of extranet
Software voor magazijnbeheer Software voor personeelsbeheer (HR) Fleet management software
Software voor projectbeheer