Software voor verkoopbeheer

Beheer uw verkoopsprocessen met de TraxOne bedrijfssoftware

Bedrijfssoftware TraxOne

Software voor verkoopbeheer - TraxOne bedrijfssoftware

Software voor verkoopbeheer

In verkoopbeheer is het - logischerwijs - belangrijk om alles op het gebied van uw verkopen zo goed mogelijk bij te houden. Dit klinkt als een algemeen statement, maar dat maakt het niet minder waar. Bij verkoopbeheer komt namelijk veel kijken. Denk alleen al maar aan zaken zoals verkoopregistratie, facturatie en de bijbehorende communicatie met klanten. Het is niet altijd even makkelijk om dit allemaal op een overzichtelijke manier met elkaar in verband te laten staan.

Dé manier om dit echter wel voor elkaar te krijgen, is door gebruik te maken van een totaaloplossing zoals TraxOne. Hierin zijn alle processen namelijk zodanig geïntegreerd, dat het volledige verkoopbeheer meteen overzichtelijk wordt. Alles wat met verkoopbeheer te maken heeft, vindt u op één locatie terug. Dit voorkomt onduidelijkheden, misverstanden en een gebrekkige administratie.

Meer informatie? Contacteer ons

Verkoop dus meer en beter! Verzorgde offertes, heldere overzichten, een goede verkoop: uw bedrijf kan niet zonder. Met de module verkoopbeheer in onze ERP-software stuurt u uw verkoopteam op een efficiënte manier aan. U weet op elk moment precies hoeveel u al verkocht heeft en wat u nu aan het verkopen bent. Het systeem laat toe om diverse leveringsmethodes toe te passen (bvb. dropshipping).

Modulaire softwareoplossing om bedrijfsprocessen te optimaliserenVoordelen TraxOne bij verkoopbeheer

Om echt duidelijk te maken waarom TraxOne nu in de praktijk zo’n totaaloplossing biedt op het vlak van verkoopbeheer, nemen we graag de voordelen van deze software met u door. Het zijn namelijk deze voordelen die veel gebruikers van TraxOne overtuigen van de kwaliteiten van deze software:

  • Altijd raadpleegbaar, zelfs via de app: TraxOne is altijd raadpleegbaar, zelfs via een app. Er is namelijk speciaal aandacht aan besteed om een app te creëren die van alle functionaliteiten is voorzien. Zo heeft u altijd toegang tot TraxOne vanaf uw smartphone. Alles wordt op een overzichtelijke manier via de app getoond. Dit is dan ook de software van de toekomst.
  • Hogere marges halen: TraxOne stelt u in staat om hogere marges te halen. Puur doordat er minder behoefte is aan verschillende systemen. Daar komt nog bij dat medewerkers ook een stuk efficiënter kunnen werken wanneer alles op één platform is geregeld. Het is veel makkelijker in te zien wat er allemaal binnen het bedrijf gebeurt. Dit drukt de kosten enorm. Vanzelfsprekend leidt dit uiteindelijk tot het behalen van hogere marges.
  • Tijdverlies minimaliseren door communicatie: Een heel belangrijk onderdeel van TraxOne is ook de manier waarop het de communicatie binnen een organisatie verbetert. Wanneer met verschillende systemen op verschillende locaties wordt gewerkt, zitten er eigenlijk altijd kinken in de kabel. De een heeft verstand van het ene onderdeel van een verkooptraject, terwijl de ander weer bijvoorbeeld alle administratie regelt. Dit zorgt voor vertraging in het verkoopbeheer. Met TraxOne is de communicatie direct, duidelijk en daardoor minimaal.

Meer informatie? Contacteer ons

Demo verkoopbeheer software aanvragen

Bent u benieuwd hoe TraxOne ook voor uw bedrijf van toegevoegde waarde kan zijn? Vraag dan zeker een demo aan. Dankzij de demo kunt u met eigen ogen ervaren op welke manier TraxOne in uw wensen voorziet. Het is de ideale manier om kennis te maken met de software.

Vraag een vrijblijvende demo

Ontdek alle TraxOne oplossingen

Software voor relatiebeheer (CRM) Software voor verkoopbeheer Software voor aankoopbeheer
Facturatiesoftware Planningssoftware Software voor webshops en/of extranet
Software voor magazijnbeheer Software voor personeelsbeheer (HR) Fleet management software
Software voor projectbeheer