Geolocatiesysteem

Systeem voor het traceren van voertuigen, machines en materialen via geolocatie

Onze toepassingen

Nauwkeurige tracking met geolocatie

Geolocatiesysteem voor nauwkeurige tracking van wagens, machines en materialenEen geolocatiesysteem laat u toe om zeer nauwkeurig de plaats van uw wagens, machines en materialen te bepalen. In het voertuig wordt een stukje hardware geplaatst, een zogenaamde GPS-tracker, deze stuur in basis de coördinaten door naar het centrale platform. Dit laat ons toe om u via een gebruiksvriendelijke interface 24 op 24 de positie weer te geven op een kaart. Of het nu gaat om personenwagens, bestelwagens of vrachtwagens, dankzij ons efficiënt geolocatiesysteem verliest u uw voertuigen nooit meer uit het oog.

Meer dan een doorsnee geolocatiesysteem

Zoals we hierboven aangaven worden door de track-and-trace hardware in basis gegevens m.b.t. de locatie doorgestuurd. Maar er zijn uiteraard heel wat meer mogelijkheden. Zo kan ook heel wat andere informatie worden doorgestuurd, verwerkt en door u worden geraadpleegd. Denk bvb. aan bandenspanning, het brandstofniveau, het toerental, de temperatuur van de lading, enz. Dit alles laat u toe om uw voertuigen, machines of materialen op afstand in detail op te volgen, en dat 24/7. In een enkele oogopslag heeft u een accuraat beeld van uw volledige vloot of machinepark.

Optimaliseer uw dagelijkse werking

Maar met onze tracking systemen kunnen we nog veel verder gaan. Zo kan er een koppeling worden gemaakt met een startonderbreking, wat u toelaat om voertuigen en machines remote uit te schakelen, met een simpele druk op de knop. Of nog een ander scenario: u zorgt ervoor dat er enkel verplaatsingen of operaties mogelijk zijn binnen een afgebakende zone door mensen die daarvoor bevoegd zijn. Zo wordt het geolocatiesysteem een solide basis voor een heel scala aan mogelijkheden die u helpen om de operationele werking van uw bedrijf te verbeteren en op die manier elke dag weer tijd én geld te besparen.

Heeft u interesse in een of meerdere van onze toepassingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij luister graag naar uw noden. Met onze meer dan 20 jaar ervaring in de track-and-trace sector helpen wij u graag bij de zoektocht naar geschikte oplossing voor uw situatie.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Ontdek ook alles over: