Track and trace, beveiligen en opvolgen van uw voertuigen of machines.

Traxgo track and trace
Hou oneindig veel oogjes in het zeil!

Track and trace, beveiligen en opvolgen van uw voertuigen of machines.

In realtime op pc, tablet of smartphone

Traxgo specialiseert zich sinds 2003 in totaalconcepten voor alles wat met Track and Trace te maken heeft. Onze programmeurs ontwikkelen de producten zowel op hard- als softwareniveau. Dit stelt ons in staat applicaties op maat van de klant te maken. Daarnaast kan gekozen worden uit een reeks betrouwbare standaardproducten. De toepassingen zijn eindeloos: van tijdregistratie voor machines en / of personeel tot het traceren van gestolen voertuigen. Onze klanten zijn actief in diverse sectoren zoals transport, machineverhuur en diensten.

> > Test het uit 

Solliciteer bij Traxgo als SOFTWARE DEVELOPER

Join the team. Wij zijn op zoek naar versterking van ons team

Functie-inhoud: 

Lees meer >>
Solliciteer bij Traxgo als SOFTWARE DEVELOPER

Optimaliseer uw buitendienst en bereken uw ROI

Samenwerken met Traxgo

Voor elke situatie ontwikkelt Traxgo software en hardware om uw voertuig, machine of vloot nog beter te traceren en te beveiligen. De installatie en aanpak van onze producten gebeurt in alle discretie alsook de behandeling van uw gegevens op onze beveiligde server. De registratie van uw voertuigen, machines en personeel allemaal onder één dak. Heel comfortabel en tijdbesparend, zowel voor u als voor uw klanten. Traxgo biedt u een maximale controle in realtime op uw pc, smartphone of tablet.

Een abonnement kan, maar is geen must. Dankzij ons creditsysteem kunt u waar en wanneer u wil accurate locatiegegevens opvragen. U komt dus niet voor verrassingen te staan, want u beheert uw traceerbudget volledig zelf.

Traxgo levert de meest kwalitatieve dienstverlening tegen een concurrerende prijs

Samenwerken met Traxgo