Traxgo maximaliseert het traceren en beveiligen van uw voertuigen en machines allerhande. In realtime op pc, tablet of smartphone

Traxgo conceptbeeld
Hou oneindig veel oogjes in het zeil!

Traxgo maximaliseert het traceren en beveiligen van uw voertuigen en machines allerhande. In realtime op pc, tablet of smartphone

Traxgo specialiseert zich sinds 2003 in totaalconcepten voor alles wat met Track en Trace te maken heeft. Onze programmeurs ontwikkelen de producten zowel op hard- als softwareniveau. Dit stelt ons in staat applicaties op maat van de klant te maken. Daarnaast kan gekozen worden uit een reeks betrouwbare standaardproducten. De toepassingen zijn eindeloos: van tijdregistratie voor machines en/of personeel tot het traceren van gestolen voertuigen. Onze klanten zijn actief in diverse sectoren zoals transport, machineverhuur en diensten.

Onze missie

Tracking & Protecting:

  • gepersonaliseerde aanpak en aanbod;
  • continue kwaliteitsbewaking en optimalisering;
  • Unique Satisfaction Proposition.
Traxgo missie

Onze visie

Streven naar uw maximale tevredenheid:

  • uw bedrijfsvoering nog meer rendabel maken;
  • perfecte veiligheid en detectie dankzij inhouse ingenieurs;
  • eigen producten en dienstverlening.
Traxgo visie

Samenwerken met Traxgo

Elke situatie is uniek dus ontwikkelt Traxgo een uniek aanbod om uw voertuig, machine of vloot nog beter te traceren en te beveiligen. De installatie en aanpak van onze producten gebeurt in alle discretie alsook de behandeling van uw gegevens op onze beveiligde server.
Wij bieden nooit diensten aan, wel dienstverlening. Traxgo levert de meest kwalitatieve dienstverlening tegen een concurrerende prijs. De registratie van uw voertuigen en personeel allemaal onder één dak. Heel comfortabel en tijdsbeparend, zowel voor u als voor uw klanten.

Traxgo biedt u een maximale controle in realtime op uw pc, smartphone of tablet.
Een abonnement kan, maar is geen must. Dankzij ons creditsysteem kunt u waar en wanneer u wil accurate locatiegegevens opvragen.
U komt dus niet voor verrassingen te staan, want u beheert uw traceerbudget volledig zelf.

Werken bij Traxgo

Spontane sollicitaties kan u sturen naar bart@traxgo.be