Nieuws

Traxgo newsflash
Nieuws

Nieuws

Wil je wel op de hoogte blijven van wat er reilt en zeilt bij Traxgo, dan kan je ons hier volgen. We informeren je graag regelmatig omtrent onze nieuwigheden.

Traxgo @ Automotive Luxury Event 2016.

Ben jij even enthousiast zoals wij?

Traxgo nodigt u uit op 20 en 21 augustus op het Automotive Luxury Event 2016. U kan er meer dan 80 lifestyle standhouders ontdekken, verschillende standen met proeverijen en veel meer. Maar bovenal zijn er meer dan 50 exclusieve, 4x4 of eco wagens aanwezig! Die u tevens zelf kan testen op verschillende parcours. Wij zijn blij u als partner-exposant te kunnen uitnodigen!  

Wij hebben er alvast zin in, en dat komt niet alleen door het mooie weer dat ze voorspellen! Wie wil kan een vrijkaart vragen. Vraag hieronder uw gratis toegangskaart aan en wij helpen u met plezier verder.

Ps: vergeet niet dit bericht te delen

vraag snel uw gratis toegangsticket aan

Gratis persoonlijke toegangscode : Automotive Luxury Event 2016.

Traxgo @ Captains Of Industry Sailing Cup

Vrijdag was het volledige team aanwezig op de captain of industry sailing cup.
Met dank aan de organisatie, het traxgo team en het management van Traxgo werd het een aangename dag.

 

 

Traxgo - Captains of industry

24u van Nieuwpoort 2016

Allen aanwezig op 24u van Nieuwpoort!

In alle boten zit een het track en trace systeem van Traxgo. Via het grote scherm in de brasserie zal een overzicht worden weergegeven van alle racende schepen. Je kan ze in real-time zien varen. Supporter mee op 14 en 15 mei in Nieuwpoort! De start van de wedstrijd is op zaterdag om 14 uur en 24 uur later sluit de finish. Deze wedstrijd richt zich op de doorwinterde wedstrijdzeiler in IRC of CR maar evengoed tot de beginnende wedstrijdzeiler die het eens wil proberen in alle veiligheid. Deze wedstrijd is een mooie uitdaging en kent geen vergelijkbaar event in onze wateren. Voor de meeste schippers is het een uitdaging om een competente bemanning samen te krijgen voor deze mooie wedstrijd.

Ga de uitdaging aan en schrijf je snel in via
http://www.vvwnieuwpoort.be/nl/24-uur-van-nieuwpoort#

24u van Nieuwpoort

“Systeem kilometerheffing technisch niet op punt, te duur en geen impact op mobiliteit”

“Het systeem staat technisch niet op punt, is te duur en heeft geen impact op de mobiliteit.” Dat is het vernietigende oordeel van Comeos, de federatie van handel en diensten, op de kilometerheffing voor vrachtwagens die vrijdag 1 april start. Vanaf vrijdag 1 april zullen in België alle vrachtwagens van meer dan 3,5 ton een bedrag variërend tussen 7,4 cent en 29,2 cent per gereden kilometer betalen op de tolwegen. Het bedrag hangt af van de vrachtwagen, zijn uitstoot en de weg waarop hij rijdt. Alle Belgische en buitenlandse vrachtwagens die in België rijden, moeten uitgerust zijn met een On Board Unit (OBU), een bakje dat op basis van gps-gegevens de gereden kilometers registreert.

Maar volgens Comeos staat het systeem technisch nog niet op punt. “Als een vrachtwagen bijvoorbeeld op een parallelweg naast een autosnelweg rijdt, wordt dit geregistreerd als een verplaatsing op de autosnelweg. De transporteur zal dan onterecht een kilometerheffing moeten betalen”, zegt Dominique Michel, CEO van Comeos.

Bron

 

Kilometerheffing staat nog niet op punt

European Floor and Wall Exhibition

U bent welkom op de vakbeurs voor houten vloeren en gevelbekleding, laminaat, vinyl en toebehoren in België. Met dit evenement slaagde de organisatie erin iedereen in de sector opnieuw te verzamelen voor een compleet overzicht van de nieuwste collecties, beste technische oplossingen en opmerkelijkste innovaties.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe ontwikkelingen voor Check in at work en Track & Trace oplossingen.

Bezoek ons op stand 8346 - 13-15/03/2016 - Flanders Expo Gent

Surf snel naar European Floor and Wall Exhibition en vraag uw gratis ticket aan.

Wij staan er voor Check in at work

Check in at work met Traxgo

Check in at work: nieuw drempelbedrag van € 500 000 voor werken in onroerende staat

Voor alle werken in onroerende staat die beginnen op 1 maart 2016 moet de aanwezigheidsregistratie gebeuren vanaf het drempelbedrag van € 500 000 (exclusief BTW) in plaats van € 800 000.

Check in at work is de onlinedienst voor de aanwezigheidsregistratie bij werken in onroerende staat en activiteiten die behoren tot de vleessector. Het gaat om de registratie van:

  • iedereen die werken in onroerende uitvoert op een werkplaats waarvan de totale kost gelijk is aan of hoger is dan een specifiek drempelbedrag;
  • iedereen die activiteiten uitvoert in verband met vleesbereiding, vleesproducten en het slachten of uitsnijden van hoefdieren, gevogelte en konijnen in inrichtingen onderworpen aan de erkenning (erkenningen, toelatingen en voorafgaande registraties) van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV).

Via Checkinatwork registreren werkgevers en aannemers de aanwezigheid van hun eigen werknemers, van hun onderaannemers en van hun zelfstandige onderaannemers. De werknemers of zelfstandige onderaannemers kunnen zich ook zelf in het systeem aanmelden.

De registratie moet dagelijks gebeuren, en wel vóór de persoon die de werken uitvoert aan het werk gaat.

De werkplaatsen die vallen onder de verplichte aanwezigheidsregistratie via Checkinatwork moeten aangegeven zijn in de aangifte van de werken.

Vraag naar een gratis offerte

Meer info over check in at work

check in at work

Temperatuursregistratie‬ is verplicht bij het vervoeren van landbouwhuisdieren

Temperatuursregistratie‬ is verplicht bij het vervoeren van landbouwhuisdieren!

Vervoermiddelen die lang transport van ‪#‎landbouwhuisdieren‬ uitvoeren moeten aan enkele bijkomende voorwaarden voldoen. Het dak van deze vervoermiddelen moet in een lichte kleur zijn. Ze moeten ook voorzien zijn van een mechanisch ventilatiesysteem en er moet een temperatuurregistratie- en monitoringsysteem aanwezig zijn. De temperatuur moet tussen de 5°C en 30°C blijven. Verder moeten deze vervoermiddelen ook over een “‪#‎tracking‬ en ‪#‎tracing‬‪#‎satellietnavigatiesysteem‬ beschikken. Dit laatste is niet verplicht als het om het vervoer van geregistreerde paarden gaat. Bij lang transport moeten alle dieren de beschikking hebben over strooisel.

Lees meer op de federale overheidsdienst:
http://health.belgium.be/…/Animal_welf…/transport/708715_NL…

Contacteer ons voor meer info.

​Like ons op Facebook.

Traxgo

Zin om uw netwerk uit te breiden?

Op de Bedrijvencontactdagen 2015 Kortrijk XPO bent u welkom op één van het grootste B2B contact event in België.

Noteer alvast 9 & 10 december in uw agenda.

Naast de 650 dynamische en kwalitatieve bedrijven nodigen wij u graag uit als ondernemer om uw opportuniteiten samen met ons te bespreken en uw netwerk uit te breiden.

Met onze expertise maximaliseert het traceren en beveiligen van uw voertuigen en allerhande machines.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe ontwikkelingen en bezoek ons op de Bedrijvencontactdagen 2015 Kortrijk.

Bestel uw gratis toegangskaart via info@traxgo.be.

Bedrijven contactdagen

Gelukkig nieuwjaar

Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen.
Wij wensen u en uw medewerkers sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar waarin wij hopen u van dienst te mogen zijn.

Langs deze weg maken wij van de mogelijkheid gebruik om u te informeren dat wij u ook van dienst kunnen zijn tijdens de feestdagen.  

Indien u vragen heeft kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groeten

De Traxgo medewerkers

​Wij wensen u een gelukkig nieuwjaar 2016.

Happy new year 2016 - Traxgo

Welkom op onze nieuwe website

De afgelopen maanden werd achter de schermen druk gewerkt aan deze nieuwe website. We hebben heel wat veranderingen aangebracht. Niet alleen aan het ontwerp van de site, maar ook de structuur en de inhoud van de site kregen een make-over.

We beschikken nu ook over een nieuwsrubriek waarin we je op regelmatige basis op de hoogte brengen van onze vele projecten, activiteiten en ander nieuws. Hou de komende dagen, weken, maanden dus zeker en vast onze website in het oog!

Hebt u nog vragen, suggesties of opmerkingen over onze vernieuwde website, stuur ons gerust een mailtje via info@traxgo.be.

Traxgo nieuwe website