De hygiënecode voor de horeca

De hygiënecode voor de horeca

Wat is HACCP?
Levensmiddelenbedrijven moeten werken volgens hun HACCP-normen om te voorkomen dat mensen ziek worden. HACCP is de afkorting voor: Hazard Analyses Critical Control Points.

Traxgo assisteert hierbij de transportsector. 
Aan de hand van temperatuursensoren wordt één van de belangrijkste risico's bij voeding continu gecontroleerd op afstand. Door de gemeten temperatuur te registreren, kunt u achteraf nog altijd aantonen dat u op ieder moment het kritisch proces onder controle had. Als u werkt volgens de voorschriften uit de hygiënecode, dan voorkomt u dat uw klanten ziek worden van de geserveerde eet- en drinkwaren.

De temperatuur is het allerbelangrijkste bij voedingswaren.
Tijdens het transport van voedingswaren moet de temperatuur nauwlettend in het oog gehouden worden. De transporteur wordt vaak verantwoordelijk gesteld bij schade. Daarom is het van levensbelang de waarden en de HACCP normen te respecteren.

Kosten besparen
Veiligheid waarborgen
Comfort verhogen

Contacteer ons

Wij helpen u met plezier verder.

Vraag naar een voorstel

× Voorstel?

Stuur uw aanvraag door of bel ons op +32 56 49 35 87